NFT Community – Leer over de ervaringen van anderen met NFTE

De New Frontier Traders' Association helpt sinds 2013 cryptocurrencyhandelaren en -beleggers de risico's van het handelen in cryptoassets te begrijpen. Haar leden zijn een diverse groep individuen uit alle lagen van de bevolking, met verschillende niveaus van ervaring in het veld. Cryptocurrency trading is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist kennis van marktfundamenten, technische analyse en risicomanagementtechnieken om een succesvolle handelaar te zijn. De NFT community gelooft dat iedereen die wil beginnen met traden dit op een verantwoorde manier moet doen door zoveel mogelijk te leren over de risico's die ermee gepaard gaan en professioneel advies in te winnen waar nodig. Daarom hebben we deze informatieve blog gecreëerd om te dienen als een startpunt voor mensen die geïnteresseerd zijn om meer te leren over cryptocurrencies en er op een veilige manier in te handelen. De inhoud zal zich in de loop van de tijd blijven ontwikkelen en er zal regelmatig nieuwe informatie worden toegevoegd, dus kom regelmatig terug!

NFT community

Wat is een cryptocurrency?

NFT is een digitale munt die in een open blockchain gesigneerd wordt om een betrouwbare en vertrouwde toegang tot de transacties te bieden. Dit houdt in dat deze digitale munt niet van deze wereld wordt bewaard, maar is ontsluitbaar door middel van alle computers die de blockchain gebruiken om transacties te verwerken. De eenheid van een cryptocurrency is een token, dat wil zeggen, een willekeurig bestand met een bepaald aantal bytes dat als bewijs dient om transacties te doen.

Hierdoor kunnen tokens ook een vorm van distribute deelname zijn, waardoor iedereen die er tokens van transacties betaling op kan nemen totdat de relevante blockchain is gespannen. Als er te weinig tokens worden gesignaleerd, worden die als een verdienmodel gebruikt. Dat wil zeggen dat tokens uit het tijdperk van de transactie worden gehaald, maar niet kunnen worden gebruikt voor nieuwe transacties.

Hoe veilig handelen in cryptocurrency

Voordat u cryptocurrencies gaat verhandelen, is het belangrijk om eerst de risico's te begrijpen. Veel nieuwkomers in de wereld van de handel in cryptocurrency falen om dit te doen en verliezen uiteindelijk hun geld. Wanneer u begint, moet u: – Doe je onderzoek – Onderzoek de cryptocurrency die je wilt kopen en de onderliggende waarde om te bepalen of het de juiste investering voor je is. Zorg ervoor dat je het concept van een cryptocurrency begrijpt, welk probleem het wil oplossen, en hoe het dit wil oplossen. Dit zal u helpen om te bepalen of het de juiste activa voor u is. – Zorg ervoor dat je de juiste strategie hebt – Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen handelen en beleggen. Beleggen betekent dat u een bepaalde hoeveelheid van een actief vasthoudt tot een bepaald tijdstip. Trading betekent dat u een activum koopt en verkoopt in de hoop winst te maken door uw activum te ruilen voor een ander activum. U kunt op beide manieren geld verdienen, maar het is veel waarschijnlijker dat u geld verliest door te handelen. – Stel realistische doelen en handelsdoelen – Vermijd de valkuil om altijd in en uit de markt te willen handelen. Dit kan leiden tot veelvuldig handelen en een verhoogd risico om geld te verliezen. Probeer in plaats daarvan een handelsstrategie en een handelsplan op te stellen. Dit zal u helpen te begrijpen wanneer u in de markt moet stappen en wanneer u eruit moet stappen. – Houd je aan je handelsplan – Je zult waarschijnlijk fouten maken als cryptocurrency handelaar. De beste manier om hiervan te herstellen is om kalm te blijven en je handelsplan te volgen. Maak in het bijzonder niet twee keer dezelfde fout. Simpel gezegd, als je op een bepaalde manier hebt gehandeld en het is fout gegaan, stop er dan mee.

Vijf dingen om op te letten bij het handelen in cryptocurrency

  • Houd het simpel. Onthoud dat handelen gaat over het maken van winst en verlies. Het is belangrijk om te onthouden dat hoe ingewikkelder je handelsstrategie is, hoe groter de kans is dat je fouten maakt. – Handel niet met geld dat je niet kunt veroorloven te verliezen. Er zijn veel mensen die handelen in cryptocurrencies zonder dit te doen met echt geld. Als dit het geval is, riskeert u te gokken met uw geld en het allemaal te verliezen. Dit is iets wat u koste wat kost moet vermijden. – Doe uw onderzoek. U moet onderzoek doen naar de activa waarin u wilt investeren en zo veel mogelijk leren over de activa, het marktsentiment, de mensen die de prijs opdrijven of laten dalen, het team erachter, enz. Dit zal u helpen om een beter begrip te krijgen van de activa en de potentiële triggers. – Zorg ervoor dat u op een betrouwbare beurs handelt. Zoals bij elke financiële activiteit, vermijd handelen op een beurs die u niet vertrouwt. Zorg ervoor dat de beurs waarop u handelt gereguleerd en betrouwbaar is. – Gok niet. Er is een verschil tussen beleggen en gokken. Bij beleggen gaat het erom winst te maken door een bepaalde hoeveelheid van een actief vast te houden tot een bepaald tijdstip. Gokken is het inzetten van kleine bedragen met een aanzienlijk risico op verlies. Daarom is het belangrijk dat u het verschil tussen beleggen en gokken begrijpt.

Conclusie

Een nieuwe markt wordt steeds populairder in de wereld van de financiële technologie. Je kunt je voorstellen dat de wereld zal veranderen wanneer mensen zich zullen gaan wanen van de mogelijkheden van deze markt. Het zal zeker verschil gaan maken voor de mensen die er op tijd bij zullen zijn. Het is dus zeker een markt die je moet bekijken en waar je mee moet beginnen.

Wat je ook doet, wees wel voorbereid op de risico's die je op dit spel wilt meemaken.