illustraties laten maken

Window, Indoors, Empty, Architecture, Fair Weather

Elk kind is zich al op jonge leeftijd bewust van het belang van goed tekenen. De beste tekeningen zijn te zien in Swing unsustainable fashioned, tekening in gedraaide lijnen en Christmasependingskills. De les om een ​​afbeelding te tekenen in Photoshop betekent dat je objecten direct in twee dimensies kunt invoegen. U heeft de mogelijkheid om binnen een beperkte ruimte drie dimensies op te hangen. Als objecten bijvoorbeeld in een hoek van 30 graden worden geplaatst, kunt u een 3D-richting kiezen, maar alles zal net zo beknopt zijn als de originele tweedimensionale tekening. Bij deze tekenmethode zijn objecten mogelijk niet 90 graden uitgelijnd en wordt alles star (je kunt ze niet verplaatsen met je muis).

Als de tekenaar daarentegen in Illustrator tekent, mogen de objecten niet in een hoek van 30 graden worden geplaatst. Op deze manier kun je een 3D-richting kiezen, maar alles zal eenvoudig zijn. Met andere woorden, een 3d oneindige tekening zonder starre uitlijning kan worden gedaan met behulp van Illustrator. De tekenmogelijkheden zijn eindeloos. De kunstenaar kiest ook objecten waarvan de zwaartekracht varieert met het perspectief. Soms bevinden objecten zich niet op een bepaald niveau, maar staat de o-weergave in contact met de ander vanuit een ander perspectief.

Met behulp van de klik van de "vissen", kunt u een 3D-perspectief op Volcanthus krijgen. Maar door het aantal inspirerende elementen te minimaliseren, heeft de berg George L avatar een zitplaats bij de 429bles die door vogels worden bezocht. En als je daar niet wilt zijn, wijst het je de weg naar dezelfde plek.

Omdat het populair is voor het ontwerpen en uploaden van driedimensionale animaties, heeft Illustrator een functie die bekend staat als de Constant Prefix Support. In deze functie beïnvloedt de Illustrator alle objecten met betrekking tot de vaste laag op verschillende manieren voor alle objecten. Dit staat bekend als opnieuw opgestarte Illustrator-trucs. Het object zal ofwel het midden ofwel het midden worden verplaatst telkens wanneer een nieuwe fase wordt toegevoegd. Je kunt ook ter plekke een vaste laag kiezen. Maar om sommige redenen bewegen de objecten misschien niet exponentieel, maar ze zullen zich op dezelfde plek bevinden.

Met de Illustrator-functie van Instant Art kunt u ook snel driedimensionale figuren tekenen. Om het object op een specifieke plaats te krijgen en om dat te doen, moet de Illustrator worden gebruikt. Druk op de "Ws", dan moet je het in de coördinaten sturen die je wilt. Twee armen zullen langs een van de zijkanten worden geplaatst, en waarschijnlijk ook een voorbeen. Maar later zullen de verschillende delen van de objecten veranderen in grootte en op een specifiek punt, enz.