De Revolutionaire Apple AirPods

De Apple AirPods is een revolutionaire stap voorwaarts in Bluetooth-technologie. Het heeft belangrijke revolutionaire functies die worden aangeboden door Apple. Airpods hoesjes kopen kan je nu doen.

Kenmerken – Waarom een Apple?

  • Verenigde Beestachtige Compatibiliteit – Apple Shuffle 4 Gebruikers: Het is compatibel met de Apple Shuffle 4, dat is een digitale muziekspeler. Dit betekent dat je hem kunt verbinden met elk Apple iOS-apparaat dat beschikt over een USB- of Bluetooth-poort. De AirPods is ook compatibel met de Apple iPhone dankzij Bluetooth versie 2.0. Met een simpele druk op de knop kun je luisteren naar muziek of een audioboek. Zelfs als u twee apparaten op uw computer gebruikt, kunt u de AirPods en het andere apparaat aansluiten om uw Mac te proberen.
  • Eenvoudig organiseren – Het helpt je om je muziek bij te houden. Je krijgt een geïntegreerde earearer die tintelt als een menselijke stem en het weet precies wat je vergelijkt. Het kan je muziek automatisch aanzetten en je verbinden met de luisterervaring van je vrienden. U kunt ook notities dicteren bij uw favoriete muziek. Dit geluid van hoge helderheid is beschikbaar in de natuur of wordt gecreëerd door technieken zoals optische vingerafdrukken, waarbij je gebruikmaakt van nabij-infraroodspectroscopie om het biometrische beeld te matchen met het elektronische bestand.
  • Snelle snelheden – Je Apple AirPods ondersteunen een A2DP, wat een snelle ethernetverbinding is. Dit stelt u in staat om toegang te krijgen tot het net. Hiermee kunt u video’s downloaden en bekijken. U kunt ook High-Definition (HD) video’s streamen door ze te converteren naar MPEG-bestanden die vervolgens compatibel zijn met de Apple QuickTime Player.
  • Ondersteunt vele audioformaten – het transmailt audiobestanden, wat betekent dat je naar je muziek kunt luisteren zonder dat je andere software nodig hebt om het te converteren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het uploaden van bestanden, aangezien het AirPods formaat dit ondersteunt. Je kunt je muziekbestanden gewoon archiveren en via Bluetooth verzenden naar elke compatibele mobiele telefoon of computer. Via de aangepaste instellingen kunt u ook bladeren door de muziekbestanden, artiesten en filmdatabase om de bestanden te kiezen die u hebt gedownload of opgeslagen.
  • Back-up in één stap – Apple AirPods biedt een back-up in één stap, waardoor het maken van een back-up van uw gegevens uiterst eenvoudig is. Zodra u een upload voltooid, kunt u eenvoudig synchroniseren van uw agenda en contactpersonen in de iPhone-agenda. Voordat u enige actie met de AirPods, zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de iOS tot 8.3 uitgerust uw apparaat.
  • Meer informatie Met gidsen en toepassingen – kunt u altijd meer te weten komen over de producten die compatibel zijn met de Apple AirPods. De gidsen sectie is eenvoudig en gemakkelijk te lezen en helpt u om te identificeren of uw apparaat extra functies heeft waar u zich misschien niet bewust van bent. Op dezelfde manier zal de sectie toepassingen u voorzien van eenvoudig te begrijpen en eenvoudig te gebruiken apps voor uw Apple AirPods. Deze tips helpen je bij het kiezen van een draadloze headset waarmee je je iPod of iPhone kunt gebruiken.

Overige Details

Simpel gezegd, de Apple AirPods is compatibel met iPod touch en iPhone 4. Specs – een draadloze Bluetooth-headset is niet zomaar een draadje met een DVI-aansluiting. Het is uitgerust met een middenpaneel dat een audio-hoofdtelefoon, microfoon, oorkussens, een USB-kabel, een muurbevestiging en een draagtas bevat. De Apple AirPods wordt geleverd in twee verschillende kleurencombinaties – Charcoal en fireplace, samen met compatibele auto’s.

De AirPods-connector heeft een diameter van 3 mm en het USB-type is Micro USB. Het maakt gebruik van een technologie genaamd “micro-USB” waarmee je gemakkelijk muziek van je iPod of iPhone kunt overzetten. De batterijduur van dit apparaat is tot 10 uur en het heeft ook een LED-flitslicht.

De Apple AirPods handige apparaat is compatibel met elke iPhone 4, iPod touch of in ieder geval van iPhone 4S tot Vodafone iPhone�, en iPads tot apple iPad. Ook is het bruikbaar in het geval van PC, Mac, en Microsoft Windows. Ook is dit apparaat compatibel met Microsoft Office software.SYSDATAPro Pods zijn de meest populaire en veelgevraagde audio-apparaat algemeen bekend als persoonlijke luisteren apparaat algemeen gebruikt in de wereld van vandaag. Een stijlvolle en ruimtebesparende headset, die gemakkelijk onder iemands arm kan worden gestopt. De Apple AirPods handig apparaat heeft microfoon succes samen met eenvoudig te gebruiken toepassing om een draadloze verbinding met uw Macintosh of PC te bieden.

Het voordeel van de AirDrop functionaliteit is echt verbindt dit apparaat. Door het opzetten van een AirDrop-besluit, kan de gebruiker bestanden delen en overbrengen naar andere Apple-apparaten zoals PC of MAC met gemak. Met de hulp van AirDrop, kunt u ook uw audio chats en gegevens van een ander apparaat aangesloten op Apple computer naar het Apple-apparaat. Het is een efficiënte Apple software download deal.